+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion ROMANCE Bewertungen

Hotelbewertung

96%
Perfekt

by 22 reviews

  • Personal

    99%
  • Sauberkeit

    100%
  • Ausstattung

    97%
  • Komfort

    92%
  • Preis-leistungverhältnis

    95%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Jaroslav

Junges Paar, 10.9.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

Älteres Paar, 2.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana

Familie mit Kindern, 27.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Katarína Prokopovičová

Älteres Paar, 6.8.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Penzión je veľmi pekný, príjemný a čistý. V spoločných priestoroch sa nachádza kuchynka, ktorá je veľmi dobre vybavená, milá terasa, kde sa dá sedieť aj počas raňajok. Izba sa nám takisto veľmi páčila, napriek tomu, že bola v podkroví, nebolo tam horúco - je tam klimatizácia, rolety na oknách a ocenili sme aj sieťky proti hmyzu. Veľké plus je chladnička na izbe a jedalenský stôl. Kupelňa bola čistučká, tak ako aj izba, naozaj tam nič nechýbalo.

  • Izby sú relatívne malé, my sme našťastie boli dvaja v izbe pre štyri osoby, no štyria by sa tam asi dosť tlačili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Barbora Pašková

Familie mit Kindern, 16.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Chabičovský

Familie mit kleinen Kindern, 14.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 28.6.2017

Warszawa Polsko

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Very nice owners and super cleanness

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Junges Paar, 12.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Útulné čisté pokoje, milý ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sylva

Einzelreisende, 13.12.2015

Most Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Výborný pan majitel, velmi vstřícný a ochotný. Pro mne za jedna a pokud budu mít cestu, vím, kde se ubytovat :) Všem doporučuji.

  • Není nic, co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislav

Älteres Paar, 22.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Maximální spokojenost.

  • Ne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Plachta

Familie mit Kindern, 17.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Páchová

Älteres Paar, 28.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Hubnerová

Älteres Paar, 1.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Ocenila jsem vybavení pokoje, například to, že v oknech jsou sítě proti hmyzu, je skvělé. Personál byl milý a vstřícný. Opravdu nemáme žádné výhrady.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

Familie mit kleinen Kindern, 18.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

Älteres Paar, 17.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi se nám líbilo,můžem jen doporučit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Beata Haligowska

Familie mit kleinen Kindern, 13.7.2013

Polski

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Bardzo miła obsługa. Przytulny i czysty pensjonat. Doskonałe śniadania. Polecam.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana Bártová

Älteres Paar, 13.7.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • dobrý den. Příjemný personál , prostředí krásné ,klidné a opravdu jsme byli spokojený.Penzion je i hezký udělaný.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Stanislava

Familie mit Kindern, 6.7.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi příjemný personál i prostředí a skvělé snídaně. Vřele doporučujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

Älteres Paar, 24.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pozorný majitel, dobrá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Veronika

Junges Paar, 13.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.