+421 342 251 251
Po - Pia: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion ROMANCE Recenzie

Hodnotenie hotela

96%
Vynikajúce

by 22 reviews

  • Personál

    99%
  • Čistota

    100%
  • Vybavenie

    97%
  • Komfort

    92%
  • Pomer cena/kvalita

    95%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
  • skupina priateľov
Zobraziť recenzie v :
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Jaroslav

mladý pár, 10.9.2017

Slovensko

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

starší pár, 2.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
84 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana

rodina so staršími deťmi, 27.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Katarína Prokopovičová

starší pár, 6.8.2017

Slovensko

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Penzión je veľmi pekný, príjemný a čistý. V spoločných priestoroch sa nachádza kuchynka, ktorá je veľmi dobre vybavená, milá terasa, kde sa dá sedieť aj počas raňajok. Izba sa nám takisto veľmi páčila, napriek tomu, že bola v podkroví, nebolo tam horúco - je tam klimatizácia, rolety na oknách a ocenili sme aj sieťky proti hmyzu. Veľké plus je chladnička na izbe a jedalenský stôl. Kupelňa bola čistučká, tak ako aj izba, naozaj tam nič nechýbalo.

  • Izby sú relatívne malé, my sme našťastie boli dvaja v izbe pre štyri osoby, no štyria by sa tam asi dosť tlačili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Barbora Pašková

rodina so staršími deťmi, 16.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Chabičovský

rodina s malými deťmi, 14.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými deťmi, 28.6.2017

Warszawa Polsko

  • Celkové hodnotenie
88 %
  • Very nice owners and super cleanness

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 12.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Útulné čisté pokoje, milý ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sylva

jednotlivec, 13.12.2015

Most Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Výborný pan majitel, velmi vstřícný a ochotný. Pro mne za jedna a pokud budu mít cestu, vím, kde se ubytovat :) Všem doporučuji.

  • Není nic, co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislav

starší pár, 22.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Maximální spokojenost.

  • Ne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Plachta

rodina so staršími deťmi, 17.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Páchová

starší pár, 28.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Hubnerová

starší pár, 1.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Ocenila jsem vybavení pokoje, například to, že v oknech jsou sítě proti hmyzu, je skvělé. Personál byl milý a vstřícný. Opravdu nemáme žádné výhrady.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

rodina s malými deťmi, 18.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

starší pár, 17.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Velmi se nám líbilo,můžem jen doporučit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Beata Haligowska

rodina s malými deťmi, 13.7.2013

Polski

  • Celkové hodnotenie
92 %
  • Bardzo miła obsługa. Przytulny i czysty pensjonat. Doskonałe śniadania. Polecam.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana Bártová

starší pár, 13.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
94 %
  • dobrý den. Příjemný personál , prostředí krásné ,klidné a opravdu jsme byli spokojený.Penzion je i hezký udělaný.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Stanislava

rodina so staršími deťmi, 6.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Velmi příjemný personál i prostředí a skvělé snídaně. Vřele doporučujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

starší pár, 24.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Pozorný majitel, dobrá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Veronika

mladý pár, 13.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
98 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Internetová stránka používa cookies

Používame cookies, aby sme vám poskytli najlepšie možné služby. Používaním týchto stránok súhlasite s ich využitím.