+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion ROMANCE Recenze

Hodnocení hotelu

96%
Perfektní

dle 22 recenzí

  • Personál

    99%
  • Čistota

    100%
  • Vybavení

    97%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    95%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jarmila

dospělý pár, 2.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými dětmi, 28.6.2017

Warszawa Polsko

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Very nice owners and super cleanness

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

rodina s malými dětmi, 18.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Beata Haligowska

rodina s malými dětmi, 13.7.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Bardzo miła obsługa. Przytulny i czysty pensjonat. Doskonałe śniadania. Polecam.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Karel

jednotlivec, 20.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Maximální spokojenost.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jana Bártová

dospělý pár, 13.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • dobrý den. Příjemný personál , prostředí krásné ,klidné a opravdu jsme byli spokojený.Penzion je i hezký udělaný.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana

rodina se staršími dětmi, 27.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Katarína Prokopovičová

dospělý pár, 6.8.2017

Slovensko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Penzión je veľmi pekný, príjemný a čistý. V spoločných priestoroch sa nachádza kuchynka, ktorá je veľmi dobre vybavená, milá terasa, kde sa dá sedieť aj počas raňajok. Izba sa nám takisto veľmi páčila, napriek tomu, že bola v podkroví, nebolo tam horúco - je tam klimatizácia, rolety na oknách a ocenili sme aj sieťky proti hmyzu. Veľké plus je chladnička na izbe a jedalenský stôl. Kupelňa bola čistučká, tak ako aj izba, naozaj tam nič nechýbalo.

  • Izby sú relatívne malé, my sme našťastie boli dvaja v izbe pre štyri osoby, no štyria by sa tam asi dosť tlačili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

dospělý pár, 24.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pozorný majitel, dobrá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ladislav

dospělý pár, 22.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Maximální spokojenost.

  • Ne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Veronika

mladý pár, 13.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Stanislava

rodina se staršími dětmi, 6.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemný personál i prostředí a skvělé snídaně. Vřele doporučujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

mladý pár, 10.9.2017

Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

dospělý pár, 17.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi se nám líbilo,můžem jen doporučit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Hubnerová

dospělý pár, 1.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Ocenila jsem vybavení pokoje, například to, že v oknech jsou sítě proti hmyzu, je skvělé. Personál byl milý a vstřícný. Opravdu nemáme žádné výhrady.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Plachta

rodina se staršími dětmi, 17.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sylva

jednotlivec, 13.12.2015

Most Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborný pan majitel, velmi vstřícný a ochotný. Pro mne za jedna a pokud budu mít cestu, vím, kde se ubytovat :) Všem doporučuji.

  • Není nic, co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 12.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Útulné čisté pokoje, milý ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Chabičovský

rodina s malými dětmi, 14.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.