+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion ROMANCE Отзывы

рейтинг отеля

96%
идеальный

by 22 reviews

  • Персонал

    99%
  • Чистота

    100%
  • Оборудование

    97%
  • Комфорт

    92%
  • Соотношение цена / качество

    95%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Jaroslav

Молодая пара, 10.9.2017

Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

Пожилые пары, 2.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana

Семья со взрослыми детьми, 27.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Katarína Prokopovičová

Пожилые пары, 6.8.2017

Slovensko

  • Overall rating
96 %
  • Penzión je veľmi pekný, príjemný a čistý. V spoločných priestoroch sa nachádza kuchynka, ktorá je veľmi dobre vybavená, milá terasa, kde sa dá sedieť aj počas raňajok. Izba sa nám takisto veľmi páčila, napriek tomu, že bola v podkroví, nebolo tam horúco - je tam klimatizácia, rolety na oknách a ocenili sme aj sieťky proti hmyzu. Veľké plus je chladnička na izbe a jedalenský stôl. Kupelňa bola čistučká, tak ako aj izba, naozaj tam nič nechýbalo.

  • Izby sú relatívne malé, my sme našťastie boli dvaja v izbe pre štyri osoby, no štyria by sa tam asi dosť tlačili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Barbora Pašková

Семья со взрослыми детьми, 16.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Chabičovský

Семья с маленькими детьми, 14.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья с маленькими детьми, 28.6.2017

Warszawa Polsko

  • Overall rating
88 %
  • Very nice owners and super cleanness

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Молодая пара, 12.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Útulné čisté pokoje, milý ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sylva

одинокий путешественник, 13.12.2015

Most Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Výborný pan majitel, velmi vstřícný a ochotný. Pro mne za jedna a pokud budu mít cestu, vím, kde se ubytovat :) Všem doporučuji.

  • Není nic, co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislav

Пожилые пары, 22.6.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Maximální spokojenost.

  • Ne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Plachta

Семья со взрослыми детьми, 17.2.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Páchová

Пожилые пары, 28.9.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Hubnerová

Пожилые пары, 1.9.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Ocenila jsem vybavení pokoje, například to, že v oknech jsou sítě proti hmyzu, je skvělé. Personál byl milý a vstřícný. Opravdu nemáme žádné výhrady.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

Семья с маленькими детьми, 18.8.2013

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

Пожилые пары, 17.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velmi se nám líbilo,můžem jen doporučit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Beata Haligowska

Семья с маленькими детьми, 13.7.2013

Polski

  • Overall rating
92 %
  • Bardzo miła obsługa. Przytulny i czysty pensjonat. Doskonałe śniadania. Polecam.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana Bártová

Пожилые пары, 13.7.2013

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • dobrý den. Příjemný personál , prostředí krásné ,klidné a opravdu jsme byli spokojený.Penzion je i hezký udělaný.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Stanislava

Семья со взрослыми детьми, 6.7.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemný personál i prostředí a skvělé snídaně. Vřele doporučujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

Пожилые пары, 24.6.2013

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Pozorný majitel, dobrá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Veronika

Молодая пара, 13.6.2013

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.